FDF LANDSLEJR 2022 ER I SIGTE!

Til sommer skal vi på opdagelsesrejse og lejr sammen med 10.000 andre FDFere fra hele landet. Når vi sammen med Amelia skal udforske kontinentet Coratia, kommer det til at kræve mod og forberedelse. Derfor mødes vi på en ekspeditionsweekend her i foråret, for at blive helt klar på det store landslejrsus. Der bliver holdt 36 ekspeditionsweekends over hele landet – samtidig.

Kom med – vi glæder os til at varme op til landslejren sammen med dig.

Hvornår

Ekspeditionsweekenden er den 22.-24. april 2022. Afgangstidspunktet er endnu ikke helt fastlagt, men bliver fredag mellem 17.30 og 18.15. Hjemkomst er søndag mellem kl 15 og 15.30. Nærmere info følger.

Hvor

Vi skal bo på områderne Fyrretoften og Kløften, som er to steder på FDF Friluftscenter Sletten og er mulige områder for vores lejrplads under landslejren.

Hvad

På ekspeditionsweekenden skal vi møde de andre FDF-kredse, der bor i samme ekspedition. Vi sover i telt, laver mad på bål, tager på løb og får endnu mere af fortællingen om kontinentet Coratia. Der vil selvfølgelig være lejrbål med underholdning og sange. Og der vil være mas-
ser af lege, hvor vi hjælper hinanden til at finde modet.

Pris

Prisen for weekenden er 350kr. Dette dækker mad, bus og aktiviteter.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ekspeditionsweekenden ved at give en high-five til din holdleder. Du kan også tilmelde dig via dette link:

https://fdfaa4.nemtilmeld.dk/75/

Spørgsmål

Du kan også tage fat i kredsens holdleder Lars Barly, der gerne besvarer spørgsmål: larsbarly@gmail.com