Deltagerbrev

Så er der kommet deltagerbrev med pakkeliste og lidt information om afgang/hjemrejse, samt besøg.

Hent deltagerbrevet her.

Så sker det næste sommer. Vi skal på FDF Landslejr i 2022 sammen med titusinde andre FDF'ere fra hele landet. Vi skal skabe stjernestunder sammen og opbygge nærværende fællesskaber i tråd med FDFs formål, ambition og værdier.

Temaet på FDF Landslejr 2022 er mod - fordi det kræver mod at udforske, udfordre og udfolde sit ståsted i livet. Vi mennesker er modige - og vi finder ofte modet sammen med andre. En god ven. En i familien. Eller en FDF-kammerat. Sammen med andre mennesker kaster vi os ud i livet og udforsker det. Nogle gange slår vi os og nogle gange fejler vi - og andre gange opdager vi noget nyt om os selv og hinanden. Måske noget, som rykker vores ståsted og som bliver til stjernestunder vi husker resten af livet.

På FDF Landslejr 2022 skal vi alle afsted på en eventyrlig opdagelsesrejse til et uopdaget kontinent, der hedder ‘Coratia’. Dette særlige kontinent består af syv landskaber, der tilsammen udgør det fantastiske fantasi-kontinent vi alle rejser til i vores luftballon. De gamle fortællinger lyder, at der i Coratia gemmer sig ‘modets hjerte’ - en besynderlig Kronkordius, som for alt i verden ikke må gå i stykker eller falde i de forkerte hænder.

Hvornår

Lejren foregår fra den onsdag d.6. til fredag d.15. juli 2022. Tidspunkter for afrejse- og hjemkomst kommer senere i løbet af foråret 2022. Der bliver arrangeret fællestransport for alle.

Hvor

På Sletten skal vi bo i det pinke landsskab (Den sprudlende sump). Det kommer til at ligge i det område, der til dagligt kaldes Prærien, tæt på stedet, hvor vi var på kredssommelejr i 2021. Inden lejren modtager du et kort over lejrområdet.

Hvem

FDF Landslejr 2022 er for alle pilte, væbnere, seniorvæbnere, seniorer, samt ledere i FDF.

Men det er også muligt at deltage som familie i familielejren (både som FDF- og ikke FDF-medlem) eller som frivillig medarbejder.

Pris og tilmelding

Den samlede pris for lejren er 1.800 kr.
De første 500 kr. betales ved tilmeldingen. Det resterende beløb opkræves i løbet af maj 2022 af kredsen. Prisen inkluderer alt inkl. fællestransport.

Tilmelding på fdf.landslejr.dk som åbner 1.december 2021 og lukker 1.marts 2022.

Besøg

Forældre og venner er velkomne til at besøge FDF Landslejr 2022, men gerne efter aftale med kredsen.

Man kan følge med hjemmefra på landslejrens hjemmeside, kredsens facebook-side, og måske i landets aviser og de lokale TV-kanaler.

Spørgsmål

Du kan finde flere informationer om FDF Landslejr 2022 i den trykte indbydelse, og på hjemmesiden: landslejr.fdf.dk

Du kan også tage fat i kredsens holdleder Lars Barly, der gerne besvarer spørgsmål: larsbarly@gmail.com

Der vil i februar 2022 blive afholdt et orienteringsmøde omkring Landslejr. Her vil I vil kunne stille spørgsmål inden tilmeldingsfristen (1. marts 2022).