Vær hilset vikinger!


Den store vikingekonge Halfgrim er taget til det evige gilde i valhal, og i skik med traditionen drager vi til vore forfædres gravplads tæt ved Limfjorden.

Her vil den store vikinge-dyst finde sted for at finde den klan der er værdig til at huse den næste vikingekonge. Rejsen begynder søndag d. 5 juli kl. 9.00 ved Åbyhøjvej 4, hvor vi i fælles karret vil køre til “Over koen” tæt ved Hvalpsund. Det forventes at vi kan præsentere den sejrende klan samme sted fredag d. 10 kl. ca. 18.00.

I løbet af ugen vil vi dyste, lege og have det sjovt på ægte vikinge-manner som jo selvfølgeligt foregår udenfor. Der kommer også mulighed for at mærke hvordan Limfjorden føles. De største (Pilte og op) kommer til at sove udenfor. Tumlingene sover ude eller inde (afhængigt af vejr-forhold), men vil tilbringe mindst 1 nat ude på deres lille “togt” i løbet af ugen, så medbring udstyr til både inde og ude, samt en lille dagstursrygsæk. De større (pilte og op) skal også på “togt” (hike), hvor de selv skal bære deres egen udstyr, så medbring rygsæk og fodtøj til dette.

Hvornår

Søndag d. 5. juli fredag d. til 10. juli 2020

Afgang kl. 09.00 fra Åbyhøjvej 4

Retur samme sted ca. kl. 18

Hvor

Lejren “Over koen”

Illeris 151 B

9640 Farsø

Pris og tilmelding

Pris: 750 kr.

Tilmelding: Klik "Tilmelding" øverst på vores hjemmeside - eller direkte på dette link

Hvem

Lejren er for alle medlemmer af FDF Hasle-Åbyhøj.

Medbring

På vores hjemmeside finder ud en genrel pakkeliste til lejre - her er et direkte link

Spørgsmål

Mangler du information så husk du er altid velkommen til at kontakte din leder, hvis du har spørgsmål.

Find lederne her

Det med Corona-runer

Vi følger selvfølgelig de givne regler og retningslinjer for udførsel af sommeraktiviteter udstedt af kulturministeriet, herunder skærpelser til hygiejne, deling af faciliteter samt regler for samvær. De nye retningslinjer giver mulighed for aktiviteter på op til 500 personer, hvilket vi trods alt ikke forventer at blive, selvom vi håber at blive mange :) Dog skal børnene inddeles i “klan”-grupper af op til 8, hvor de bor, spiser, anvender de samme sanitære faciliteter og laver de fleste aktiviteter sammen med. Vi håber at vi igennem vores tema og vores leg kan danner rammerne for en sikker, men også sjov sommerlejr.