Som leder i FDF er du den vigtigste person for børnene og den, der er afgørende for, at børnene – og du selv – får en god oplevelse i FDF.

Men det er ikke kun børnene, der får noget ud af, at du er frivillig leder. Som leder får du selv mange gode oplevelser, et tæt fællesskab, praktiske ledelseserfaringer og mulighed for en bred lederuddannelse. Det viser sig i praksis både at pynte på ethvert CV og give erfaringer, der kan udnyttes i mange jobs i erhvervslivet.

I FDF Hasle-Åbyhøj har vi en aktiv lederflok på ca. 15 ledere. Nogle ledere er tilknyttet en klasse og er med til at arrangere de ugentlige møder, mens andre hjælper til ved arrangementer og lejre, laver hjemmeside eller noget helt tredje.

Mange af lederne i FDF Hasle-Åbyhøj er studerende. Nogle er tilflyttere, andre er vokset op i Aarhus og i kredsen. Flere er ud over kredsarbejdet engageret i kurser, udvalg og aktiviteter under Landsforbundet. Lederflokken er velfungerende, og vi afholder jævnligt sociale arrangementer som lederweekend, bowling, biograftur, grillfest m.m. Der er altid plads til én mere i vores fællesskab, hvad enten du har tidligere FDF-erfaring eller ej.

Spis med

Kig forbi til et tirsdagsmøde, hvor vi ledere spiser sammen kl. 18:00, eller kontakt en af vores kredsledere, hvis du har lyst til at høre mere. Vi glæder os til at møde dig!