I FDF Hasle-Åbyhøj betaler alle (både børn og ledere) kontingent, men enhver økonomisk hjælp til os udover kontingentet modtager vi med tak. Vi vil gerne give så mange børn og unge et ståsted at møde verden fra, og du kan nemt hjælpe os.

Giv en gave – og få fuld fradrag for den

I FDF er vi godkendt til at modtage fradragsberettigede gaver efter ligningsloven. Du kan støtte med et hvilket som helst beløb, helt op til 16.300 kr. pr. år. Rent teknisk skal gaven gives i Landsforbundet FDF, med bemærkning om at pengene skal sendes videre til FDF Hasle-Åbyhøj.

MobilePay

Du kan give et beløb via MobilePay til nummer 41 73 11 66 – skriv i beskedfeltet, at donationen er til FDF Hasle-Åbyhøj.

Hvis du ønsker skattefradrag, skal du selv oplyse dit cpr-nr. til FDFs forbundskontor efter overførslen. Ring på tlf 33 13 68 88 eller send email til bogholderi@fdf.dk.

Betalingskort

Du kan også give en gave med betalingskort. For at få fradrag skal du oplyse dit CPR-nummer, så vi kan indberette det til SKAT – du kan enten gøre det via siden (som afvikles via en sikker forbindelse), eller lade feltet stå tomt, og efterfølgende ringe til FDFs Forbundskontor og oplyse dit CPR-nummer der. Husk at vælge “lokal FDF-kreds” og tast “Hasle-Åbyhøj”.

Testamente

Du kan også vælge at støtte os via et testamente – kontakt os direkte, eller læs mere her.