Gæve Nybygger og Pioner søges!


Det Vilde Vesten er landet fuld af muligheder, der kun venter på at du kommer og griber dem! Kom med os, når vi drager ud mod nye muligheder!

I mulighedernes land er du din egen lykkes smed, og fantasien den eneste begrænsning. Vi bliver de første nybygger i området, og skal opbygge vores eget samfund helt fra bunden. Rejsen mod det nye land begynder søndag d. 4. juli kl 13:00 ved Åbyhøjvej 4, hvor vi i fællesskab rejser mod landet mod vest. Vores Eventyr slutter igen fredag aften med afhentning på FDF Sletten i Silkeborg.

I løbet af ugen, vil vi opbygge et nyt samfund og prøve vores lykke af med nye udfordringer. Vi skal ud i de fjerneste afkroge af vores nye land op på de højeste tinder og ned i de dybeste huller i vores søgen efter land vi kan indtage. Da vi er de første til at komme til det nye land, sover og spiser vi ude i vores egene medbragte telte, vær derfor klar til alt slags vejr, man ved aldrig hvad der venter i det nye land. I løbet af ugen, vil vi også ud og opleve hvad området omkring os kan, så vi tager på en hike og sover 1 nat væk fra lejeren, alle skal derfor havde en dagstursrygsæk med.

Hvornår

Søndag d. 4. juli til fredag d. 9. juli 2021

Afgang kl. 13.00 fra Åbyhøjvej 4

Retur Afhentning på Sletten fredag aften

Hvor

FDF Friluftscenter Sletten

Bøgedalsvej 16

8680 Ry

Pris og tilmelding

Pris: 750 kr.

Tilmelding: Klik her...

Hvem

Lejren er for alle medlemmer af FDF Hasle-Åbyhøj.

Forældre er velkommen deltage på lejren (som "tanter") ved at hjælpe med praktiske opgaver.

Medbring

På vores hjemmeside finder ud en genrel pakkeliste til lejre - her er et direkte link

Spørgsmål

Mangler du information så husk du er altid velkommen til at kontakte din leder, hvis du har spørgsmål.

Find lederne her

Corona

Vi følger selvfølgelig de givne regler og retningslinjer for udførsel af sommeraktiviteter udstedt af kulturministeriet, herunder skærpelser til hygiejne, deling af faciliteter samt regler for samvær. Vi håber at vi igennem vores tema og vores leg kan danner rammerne for en sikker, men også sjov sommerlejr.